№ 981 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади та про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради”

14.01.2022 3048

№ 981 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній  власності Дрогобицької міської  територіальної громади та про внесення змін  у рішення сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.01.2022 року № 981

Про підтвердження факту перебування
об’єкту нерухомого майна в комунальній
власності Дрогобицької міської
територіальної громади та про внесення змін
у рішення сесії Дрогобицької міської ради

З метою проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 21 від 05.01.2022 р.), керуючись ст. 26, п. 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада вирішила:
1. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна-нежитлового приміщення площею 290,2 кв. м., що знаходиться за адресою: Львівська область, м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170.
2. Внести зміни у п. 1 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 709 від 21.10.2021 р. «Про включення в перелік об»єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170» і викласти у наступній редакції: «Включити в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170, площею 290,2 м. кв.».
3. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту