№ 983 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень”

14.01.2022 3060

№ 983 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.01.2022 року № 983

Про продовження дії договорів
оренди нежитлових приміщень

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги звернення начальника відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 20 від 16.12.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішеннями сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», № 781 від 25.11.2021 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження без проведення аукціону з діючим орендарем АТ «Державний ощадний банк України» терміном на 2 роки договору оренди частини нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 м. кв. із встановленням орендної плати відповідно до Методики розрахунку орендної плати.
2. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження без проведення аукціону з діючим орендарем ТзОВ «Декада 2000» терміном на 2 роки 11 місяців договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 18,0 м. кв. із встановленням орендної плати з розрахунку річної орендної ставки 1% від експертної вартості оцінки нежитлового приміщення але не менше ніж у договорі оренди, що підлягає продовженню.
3. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження без проведення аукціону з діючим орендарем ТзОВ «Сучасні діагностичні системи» терміном на 1 рік договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 185,2 м. кв. із встановленням орендної плати з розрахунку річної орендної ставки 1% від експертної вартості оцінки нежитлового приміщення але не менше ніж у договорі оренди, що підлягає продовженню.
4. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради забезпечити:
4.1. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продовженням договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності у порядку, визначеному чинним законодавством України.
5. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту