№ 987 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Трускавецькій”

14.01.2022 3066

№ 987 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки на вул. Трускавецькій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.01.2022 року № 987

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки на вул. Трускавецькій

Розглянувши заяву Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак) про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 37 від 11.01.2022р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
1.1. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак), земельну ділянку орієнтовною площею 1400 кв. м. на вул. Трускавецькій, 4 в м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту