№ 991 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик» м.Дрогобича на 2022 рік”

14.01.2022 3203

№ 991 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми  фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик»  м.Дрогобича на 2022 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.01.2022 року № 991

Про затвердження Програми
фінансової підтримки спеціалізованої
дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву
з велоспорту «Медик» м.Дрогобича на 2022 рік

З метою створення належних умов для забезпечення збірних команд міста усіх вікових груп для участі у змаганнях всіх рівнів, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик» м. Дрогобича на 2022 рік, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій ( Р.Бейзик).

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту