№113 Рішення виконавчого комітету “Про продовження гр. Білій Т.В. строку надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. ***., буд. ** кв. ** в місті Стебник “

16.04.2024 6125

№113 Рішення виконавчого комітету “Про продовження гр. Білій Т.В. строку  надання житлового приміщення з  фонду житла Дрогобицької міської ради,  призначеного для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб, на вул. ***., буд. ** кв. ** в місті Стебник  “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16.04.2024 №113

Про продовження гр. Білій Т.В. строку
надання житлового приміщення з
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб, на вул. ***.,
буд. ** кв. ** в місті Стебник а .

Розглянувши письмові звернення гр. Білої Т.В., керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.01.2024 № 36 «Про затвердження Порядку формування фонду житла дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Продовжити строк надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. ****., б. **, квартира (житловий осередок) № ** в місті ***, дві кімнати житловою площею 26,9 кв. м, загальна площа 44,9 кв. м, гр. Білій Тетяні Володимирівні, *** року народження, внутрішньо переміщеній особі згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 14.02.2023 № ***, виданою управлінням соціального захисту населення Дрогобицької міської ради). Місце проживання заявниці зареєстровано в місті ***, *** район, *** область.
Квартира надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.05.2023 № 92 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла
2
Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
Склад сім’ї заявниці – дві особи: Біла Т.В. – заявниця, Білий М.К. син заявниці,*** року народження.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявниці знаходиться у приватній власності двокімнатна квартира на вул. ***, будинок **, квартира ** в місті ***, *** район, *** область.
2. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) укласти договір користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. ***. ***, квартира (житловий осередок) № ** в місті *** – між КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) та внутрішньо переміщеною особою Білою Тетяною Володимирівною.
3. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) надати копії договорів користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. ***., ** квартира (житловий осередок) № ** в місті ***к департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
4. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого гр. Біла Т.В. зобов’язана звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
5. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити гр. Білу Т.В. про необхідність звільнення такого житла.
6. Гр. Біла Т.В. в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вони не набули іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування можуть подати заяву у департамент міського господарства Дрогобицької міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.
7. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту