№115 Рішення виконавчого комітету “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької міської територіальної громади”

16.04.2024 6139

№115 Рішення виконавчого комітету “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16.04.2024 №115

Про встановлення дорожніх
знаків на території Дрогобицької
міської територіальної громади.

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади, керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Дозволити КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда):
– демонтувати дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» та встановити дорожній знак 3.35 «Стоянка заборонена» в м. Дрогобич на вул. І. Чмоли (у напрямку від перехрестя зі сторони вул. Сагайдачного.
– встановити дорожній знак 5.45.1 «Пункт зупинки автобуса» в м. Дрогобич на вул. Трускавецька (після повороту на с. Модричі) з правої сторони в напрямку в м. Трускавець.
– встановити дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» в м. Дрогобич на вул. Шашкевича з правої сторони при в’їзді з вул. Трускавецька та з лівої сторони при в’їзді з вул. Бориславська.
2. Дозволити департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинці) замовити в ліцензованій проектній організації Проект організації дорожнього руху на вул. Трускавецька (від буд. №108 до буд. №210) в м. Дрогобич Львівської області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту