№28 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу релігійній організації іудейського віросповідання «Олей Цадікім» на впорядкування поховання великого рабина Еласара-Ніссана Таітелбаума на вул. Цвинтарній в м. Дрогобич Львівської обл. “

16.01.2024 5544

№28 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу релігійній організації іудейського віросповідання «Олей Цадікім» на впорядкування поховання великого рабина Еласара-Ніссана Таітелбаума  на вул. Цвинтарній в м. Дрогобич Львівської обл. “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16.01.2024 №28

Про надання дозволу релігійній організації
іудейського віросповідання «Олей Цадікім»
на впорядкування поховання великого рабина Еласара-Ніссана Таітелбаума
на вул. Цвинтарній в м. Дрогобич Львівської обл.  

Розглянувши заяву голови релігійної організації іудейського віросповідання «Олей Цадікім» Габай Ісраель Меір від 20.12.2023 3346/3-24 щодо надання дозволу на впорядкування поховання великого рабина Елзара-Ніссана Цадікім з влаштуванням благоустрою та встановлення каплички, що знаходиться на вул. Цвинтарній м. Дрогобич Львівської області поруч з житловим будинком за № 7/4 на вул. Цвинтарній за власні кошти згідно поданої схеми, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл релігійній організації іудейського віросповідання «Олей Цадікім» на впорядкування поховання великого рабина Елзара-Ніссана Цадікім з влаштуванням благоустрою та встановлення каплички, що знаходиться на вул. Цвинтарній м. Дрогобич Львівської області поруч з житловим будинком за № 7/4 на вул. Цвинтарній за власні кошти згідно поданої схеми та без отримання компенсації за виконані роботи.
2. Роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Релігійній організації іудейського віросповідання «Олей Цадікім» забезпечити належне утримання і своєчасний ремонт влаштованого благоустрою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту