№31 Рішення виконавчого комітету “Про надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. Пилипа Орлика, 18/4, кв. 5 в місті Дрогобич “

16.01.2024 5522

№31 Рішення виконавчого комітету “Про надання житлового приміщення з  фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб, на  вул. Пилипа Орлика, 18/4, кв. 5 в місті Дрогобич   “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16.01.2024 №31

Про надання житлового приміщення з
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб, на
вул. Пилипа Орлика, 18/4, кв. 5 в місті Дрогобич.  

Розглянувши письмові звернення внутрішньо переміщених осіб, враховуючи рекомендації комісії з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 28.12.2023 № 5), керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 18.07.2023 № 166 «Про затвердження Порядку формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Достроково припинити надання квартири № ** в будинку на вул. ***в місті Дрогобич з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, та дію договору користування вищезазначеною квартирою гр. Мірошниченко Ірині Володимирівні, **року народження, та членам сім’ї заявниці: *** у зв’язку з їх письмовим зверненням.
Квартира надана сім’ї Мірошниченко І.В. згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.11.2023 № 310.
2. Надати квартиру №***в будинку на вул. *** в місті Дрогобич з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, Гаркавець Галині Олександрівні, **** року народження, яка перебуває в рейтинговому списку взятих на облік осіб, що потребують отримання житла з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, під № 5 з кількістю балів 33 (станом на дату засідання комісії з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради 28.12.2023 року).
Попереду перебуваючі в зазначеному вище рейтинговому списку внутрішньо переміщені особи, а саме:
– Циба О.В. (під № 1 із складом сім’ї 7 осіб), Колодницька Т.С. (під № 2 із складом сім’ї 4 особи), Веліс С,В. (під № 3 із складом сім’ї 5 осіб), Уваров Д.Ю. (під № 4 із складом сім’ї 5 осіб) письмово відмовилися від отримання однокімнатної квартири № 5 в будинку № 18/4 на вул. Пилипа Орлика в місті Дрогобич.
Квартира знаходиться на 1-му поверсі будинку та складається з однієї кімнати житловою площею 16,7 кв. м, загальна площа 36,2 кв. м.
Склад сім’ї заявниці – ***
3. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) видати ордер гр. Гаркавець Галині Олександрівні і членам її сім’ї на вселення в квартиру № *** в місті Дрогобич.
4. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) укласти договір користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку на вул. ***в місті Дрогобич – між КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) та внутрішньо переміщеною особою Гаркавець Галиною Олександрівною.
5. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) надати копію договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку на вул. *** в місті Дрогобич департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
6. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого внутрішньо переміщені особи зобов’язані звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
7. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити гр. Гаркавець Г.О. про необхідність звільнення тимчасового житла.
8. Внутрішньо переміщена особа Гаркавець Г.О. в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вона не набула іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування може подати заяву в департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) про продовження строку надання цього житлового приміщення.
9. В 10-денний термін після укладення договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, внутрішньо переміщеній особі Гпркавець Г.О. укласти угоду на оплату за комунальні послуги.
10. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту