№36 Рішення виконавчого комітету “Про затвердження Порядку формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб “

16.01.2024 5690

№36 Рішення виконавчого комітету “Про затвердження Порядку формування  фонду житла Дрогобицької міської ради,  призначеного для тимчасового проживання,  обліку та надання такого житла для  тимчасового проживання внутрішньо  переміщених осіб “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16.01.2024 №36


Про затвердження Порядку формування
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового проживання,
обліку та надання такого житла для
тимчасового проживання внутрішньо
переміщених осіб   

У зв’язку із внесенням змін до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 № 495, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 5 січня 2024 № 7 “Про внесення змін до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Порядок формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб згідно з додатком 1.
2. Затвердити форму:
2.1. Заяви про взяття на облік громадян, що потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з додатком 2.
2.2. Рейтингового списку взятих на облік осіб, які потребують отримання житла з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, згідно з додатком 3.
3.  Утворити комісію з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (надалі – Комісія) та затвердити її склад згідно з додатком 4.
4. Затвердити Положення про роботу Комісії згідно з додатком 5.
5. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 18.07.2023 № 166 «Про затвердження Порядку формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту