№64 Рішення виконавчого комітету “Про погодження місця розташування відкритого літнього майданчика біля закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі по вул. Мазепи, 8, ТзОВ “Дрогобицька кава””

20.02.2024 5755

№64 Рішення виконавчого комітету “Про  погодження місця розташування відкритого літнього майданчика біля  закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі  по вул. Мазепи, 8, ТзОВ “Дрогобицька кава””

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 20.02.2024 №64

Про організацію перевезень
пасажирів на міських та приміських
автобусних маршрутах загального
користування у межах Дрогобицької
міської територіальної громади”

Відповідно до ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 7,44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями) та для забезпечення проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Дрогобицької міської територіальної громади виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 2.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 26.01.2021 № 28 «Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Р. Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту