№69 Рішення виконавчого комітету “Про продовження громадянам строку надання житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. Мельника А., буд. 4а, м. Стебник “

20.02.2024 5796

№69 Рішення виконавчого комітету “Про продовження громадянам строку  надання житлових приміщень з фонду житла  Дрогобицької міської ради, призначеного  для тимчасового проживання внутрішньо  переміщених осіб, на вул. Мельника А., буд. 4а,  м. Стебник “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 20.02.2024 №69

Про продовження громадянам строку
надання житлових приміщень з фонду житла
Дрогобицької міської ради, призначеного
для тимчасового проживання внутрішньо
переміщених осіб, на вул. Мельника А., буд. 4а,
м. Стебник ”

Розглянувши письмові звернення громадян, керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.01.2024 № 36, Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» із змінами, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Продовжити строк надання житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. Мельника А., б.4а, в місті Стебник, внутрішньо переміщеним особам згідно з додатком.
Квартири (житлові осередки) в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. Мельника А., б.4а, в місті Стебник надані внутрішньо переміщеним особам згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.03.2023 № 50 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловими приміщеннями з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) видати ордери внутрішньо переміщеним особам і членам їх сімей на продовження строку проживання в квартирах (житлових осередках) в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. Мельника А., б. 4а в місті Стебник згідно з додатком.

3. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) укласти договір користування житловими приміщеннями з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. Мельника А., б. 4а в місті Стебник – між КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеними особами згідно з виданими ордерами на проживання в житлових приміщеннях (житлових осередках).
4. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) надати копії договорів користування житловими приміщеннями з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. Мельника А., б. 4а в місті Стебник департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
5. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого внутрішньо переміщені особи зобов’язані звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
6. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити внутрішньо переміщених осіб про необхідність звільнення такого житла.
7. Внутрішньо переміщені особи згідно з додатком в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вони не набули іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування можуть подати заяву в департамент міського господарства Дрогобицької міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.
8. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту