№72 Рішення виконавчого комітету “Про вивільнення земельної ділянки від елементів благоустрою: огорожі земельної ділянки та гойдалок за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. І.Франка, 27 “

20.02.2024 5772

№72 Рішення виконавчого комітету “Про вивільнення земельної ділянки  від елементів благоустрою:  огорожі земельної ділянки та гойдалок  за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич,  вул. І.Франка, 27    “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 20.02.2024 №72

Про вивільнення земельної ділянки
від елементів благоустрою:
огорожі земельної ділянки та гойдалок
за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич,
вул. І.Франка, 27

На виконання рішення комісії з питань вирішення земельних спорів при Дрогобицькій міській раді від 16.01.2024 (протокол 1) та розглянувши заяву директора Палацу дитячої та юнацької творчості Б.Пристая від 0901.2024 № 51/3-24 щодо порушення благоустрою, а саме встановлення огорожі та елементів благоустрою (гойдалок) на вул. І.Франка, 27 в м. Дрогобич на земельній ділянці, що знаходиться на правах постійного користування заявника, за відсутності дозвільних документів у відділі містобудування та архітектури, відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності”, ч.4 ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою м. Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зобов’язати власників незаконно встановлених елементів благоустрою (огорожі та гойдалок) на вул. І.Франка, 27 в м. Дрогобич демонтувати їх за власні кошти в двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
2. У випадку невиконання п.1. цього рішення КП «Служба муніципального управління» провести вивільнення земельної ділянки, що знаходиться на правах постійного користування Палацу дитячої та юнацької творчості від зазначених елементів благоустрою та залишити їх на збереження на території КП «Служба муніципального управління».
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Служба муніципального управління» повернути елементи благоустрою лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з вивільненням земельної ділянки та їх зберіганням.
4. Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу елементів благоустрою за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту