№80 Рішення виконавчого комітету “Про визначення уповноваженої особи з проведення процедур закупівлі/ спрощених закупівель товарів, робіт і послуг для виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “

05.03.2024 5916

№80 Рішення виконавчого комітету “Про визначення уповноваженої особи  з проведення процедур закупівлі/ спрощених закупівель товарів, робіт  і послуг для виконавчого комітету  Дрогобицької міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 05.03.2024 №80

Про визначення уповноваженої особи
з проведення процедур закупівлі/
спрощених закупівель товарів, робіт
і послуг для виконавчого комітету
Дрогобицької міської ради 

З метою забезпечення максимальної ефективності використання та економії бюджетних коштів, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівлі товарів, робіт та послуг, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до ст.11 Закону “Про публічні закупівлі” (далі – Закон),  виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Визначити  головного спеціаліста, фахівця з публічних закупівель управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Палько Ірину Маріанівну уповноваженою особою, відповідальною за проведення процедур закупівель/спрощених закупівель у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради.
2. Уповноваженій особі забезпечити організацію та проведення процедур закупівлі/спрощених закупівель у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради відповідно до чинного законодавства.
3. Затвердити Положення про уповноважену особу з проведення процедур закупівлі/спрощених закупівель товарів, робіт і послуг для виконавчого комітету Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
4. Рішення виконавчого комітету від 16.01.2024  №24 “Про визначення уповноваженої особи з проведення процедур закупівлі/спрощених закупівель товарів, робіт і послуг для виконавчого комітету Дрогобицької міської ради  вважати таким, що втратило чинність.
5.    Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту