№81 Рішення виконавчого комітету “Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану “

05.03.2024 6097

№81 Рішення виконавчого комітету “Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 05.03.2024 №81

Про здійснення деяких заходів
правового режиму воєнного стану 

З метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території Дрогобицької міської територіальної громади на період дії правового режиму воєнного стану, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи Наказ начальника Львівської обласної військової адміністрації від 10.05.2023 №113/23 «Про внесення змін до наказу начальника обласної військової адміністрації від 19.03.2022 №27/22», керуючись ст.40, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Заборонити з дати прийняття цього рішення і до закінчення терміну, на який було введено воєнний стан, продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв (в тому числі сухого вина), закладам торгівлі та громадського харчування усіх форм власності на території Дрогобицької міської територіальної громади з 22.00 год. до 10.00 год.
2.Заборонити вживання алкоголю у громадських місцях, на літніх майданчиках та терасах закладів громадського харчування.
3.Дрогобицькому РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик) здійснювати постійний контроль за дотриманням суб’єктами підприємницької діяльності вимог цього рішення.
4.Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 12.04.2022 №100 «Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану» вважати таким, що втратило чинність.
5.Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (Н.Даців) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації змісту цього рішення.
6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту