№93 Рішення виконавчого комітету “Про надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. *** кв. *** в місті Стебник “

15.03.2024 6085

№93 Рішення виконавчого комітету “Про надання житлового приміщення з  фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб, на  вул. *** кв. *** в місті Стебник   “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 15.03.2024 №93

Про надання житлового приміщення з
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб, на
вул. *** кв. *** в місті Стебник 

Розглянувши письмові звернення внутрішньо переміщених осіб, враховуючи рекомендації комісії з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 06.03.2024 № 1), керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.01.2024 № 36 «Про затвердження Порядку формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. У зв’язку з вивільненням квартири (житлового осередку) № ***в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. ***., *** в місті Стебник з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, надати це житлове приміщення Тицькій Марині Володимирівні, *** року народження, яка перебуває в рейтинговому списку взятих на облік осіб, що потребують отримання житла з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, під № 6 з кількістю балів 52.Попереду перебуваючі в зазначеному вище рейтинговому списку внутрішньо переміщені особи, а саме: Предеус І.Ф. (під № 1), Васкевич М.М. (під № 2), Циба О.В. (під № 3), Веліс С.В. (під № 4), Богословяк К.В. (під № 5) письмово відмовилися від отримання житла в місті Стебник.
Квартира знаходиться на 4-му поверсі будинку та складається з двох кімнат житловою площею 27,1 кв. м, загальна площа 46,3 кв. м.
Склад сім’ї заявниці – чотири особи: Тицька М.В. – заявниця, Тицький О.О. – чоловік заявниці, ***року народження, Тицький В.О. – син заявниці, ***** року народження, Жуков А.О. – син заявниці, **** року народження.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) видати ордер гр. Тицькій Марині Володимирівні і членам її сім’ї на вселення в квартиру (житловий осередок) № *** в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. **** в місті Стебник.
4. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) укласти договір користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. ***, квартира *** місті Стебник – між КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеною особою Тицькою Мариною Володимирівною.
5. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) надати копію договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в будинку квартирного типу (гуртожитку) на вул. *** квартира ****в місті Стебник департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
6. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого внутрішньо переміщені особи зобов’язані звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
7. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити гр. Тицьку М.В. про необхідність звільнення тимчасового житла.
8. Внутрішньо переміщена особа Тицька М.В. в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вона не набула іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування може подати заяву в департамент міського господарства Дрогобицької міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.

8. В 10-денний термін після укладення договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, внутрішньо переміщеній особі Тицькій М.В. укласти угоду на оплату за комунальні послуги.
9. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту