№94 Рішення виконавчого комітету “Про продовження громадянам строку надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. Володимира Великого, буд. ** кв. **, м. Дрогобич “

15.03.2024 6066

№94 Рішення виконавчого комітету “Про продовження громадянам строку  надання житлового приміщення з  фонду житла Дрогобицької міської ради,  призначеного для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб, на вул. Володимира Великого, буд. ** кв. **, м. Дрогобич  “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 15.03.2024 №94

Про продовження громадянам строку
надання житлового приміщення з
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб, на вул. Володимира
Великого, буд. ** кв. **, м. Дрогобич

Розглянувши письмові звернення гр. Федорової С.О., керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.01.2024 № 36 «Про затвердження Порядку формування фонду житла дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Продовжити строк надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на вул. ***, **, кв. ** в місті Дрогобич, дві кімнати житловою площею 31,5 кв. м, загальна площа 49,5 кв. м, гр. Федоровій Світлані Олександрівні, *** року народження, особі з інвалідністю з дитинства 3 групи, внутрішньо переміщеній особі згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 20.10.2014 № ***, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради). Місце проживання заявниці зареєстровано в місті ***Донецької області.
Квартира надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2021 № 48 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
Строк проживання продовжено згідно з рішеннями виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2022 № 19, від 20.12.2022 № 376 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
Склад сім’ї заявниці – чотири особи: Федорова С.О. – заявниця, Федоров Є.М. – чоловік заявниці, *** року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи
від 20.10.2014 № ***, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Федорова Н.Є. – дочка заявниці, ***року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 20.10.2014 № ***, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Федоров М.Є. – син заявниці, *** року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 20.10.2014 № ****, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявниці та членів її сім’ї житло відсутнє.
2. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) укласти договір користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. ***, кв. *** в місті Дрогобич – між КП «Управитель «ЖЕО» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеною особою Федоровою Світланою Олександрівною.
3. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) надати копії договорів користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. ***, кв. ** в місті Дрогобич департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
4. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого гр. Федорова С.О. зобов’язана звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.5. КП «Управитель «ЖЕО» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити гр. Федорову С.О. про необхідність звільнення такого житла.
6. Гр. Федорова С.О. в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вони не набули іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування можуть подати заяву у департамент міського господарства Дрогобицької міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.
7. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту