02.09.2016 468

 ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія ____________ скликання

РІШЕННЯ

від ___________________№ ___

Про внесення змін до рішень

сесії Дрогобицької  міської  ради

Керуючись Законами України “Про приватизацію державного майна”, “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, Порядком продажу об»єктів малої приватизації шляхом викупу, на аукціоні (у тому числі за методом зниження ціни, без оголошення ціни), за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, затвердженого Наказом ФДМУ № 439 від 02.04.2012 р., п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №24 від  01.09.2016р.), міська рада  вирішила:

1.Внести зміни у рішення № 780 від 9 листопада 2012 року «Про приватизацію нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 26а шляхом конкурсу», а саме:

1.1. назву рішення викласти у наступній редакції: «Про приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 26а шляхом конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону»;

1.2.п.1 викласти у наступній редакції: «Здійснити приватизацію шляхом конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 26 а, площею 1734,0 кв. м.»;

1.3.у п.3 замість слів: «Управлінню комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради», читати: «Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради»;

1.4.п.4 викласти у наступній редакції: виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради»;

2.Рішення №255  від 12.05.2016року «Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 25.06.2009року №903 «Про затвердження положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом конкурсу» вважати таким, що втратило чинність.

3.Затвердити склад конкурсної комісії з продажу об’єктів комунальної власності шляхом конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону згідно з додатком.

4.Внести зміни у рішення № 337 від 18 серпня 2016 року «Про затвердження оцінки об’єкта комунальної власності Дрогобицької міської ради, який приватизовується шляхом конкурсу», а саме:

4.1. у назві рішення, замість слів: «шляхом конкурсу», читати: «шляхом

конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону»;

4.2. у п.1.рішення, замість слів: «шляхом конкурсу», читати: «шляхом

конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону».

5.Приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 26а шляхом конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону провести  керуючись Порядком, затвердженим Наказом ФДМУ № 439 від 02.04.2012 р. та чинним законодавством України.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

 

Міський голова                                                                            Т. Кучма                                                                  

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту