Про затвердження нової редакції статуту КП «Дрогобицька лазня»

29.05.2024 8177

Про затвердження нової редакції статуту КП «Дрогобицька лазня»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження нової
редакції статуту КП «Дрогобицька лазня»

 

З метою підтримки функціонування комунального підприємства, покращення його фінансово-господарського стану, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол № від р.), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради ( протокол № від р.), керуючись Господарським кодексом України Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб. Фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести у статутний капітал КП «Дрогобицька лазня», кошти у сумі 50 000,00 грн. ( п’ятдесят тисяч гривень 00 копійок), визначити його у розмірі 605810,05 грн. (шістсот п’ять тисяч вісімсот десять гривень 05 копійок)
2. Внести зміни до статуту КП «Дрогобицька лазня», а саме доповнити Розділ 4 «Майно підприємства» наступним пунктом:
«4.1. Статутний капітал Підприємства становить 605810,05 грн. ( шістсот п’ять тисяч вісімсот десять грн. 05 коп.)».
3. Затвердити Статут КП «Дрогобицька лазня» в новій редакції з урахуванням викладених вище змін (додається).
4. Вважати таким, що втратили чинність рішення Дрогобицької міської ради від 12.03.2021р. №232 «Про зміну назви комунального підприємства та затвердження Статуту комунального підприємства «Дрогобицька лазня» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції» та рішення Дрогобицької міської ради від 27.05.2021р. №404 «Про затвердження нової редакції статуту КП «Дрогобицька лазня» Дрогобицької міської ради Львівської області»
5. Уповноважити в.о.директора КП «Дрогобицька лазня» Вариводу Б.М. подати документи для державної реєстрації нової редакції Статуту КП «Дрогобицька лазня».
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик), постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту