Про затвердження Програми розвитку футболу на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2024-2026 роки

08.12.2023 6985

Про затвердження Програми розвитку  футболу на території  Дрогобицької міської територіальної громади на 2024-2026 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про затвердження Програми розвитку
футболу на території
Дрогобицької міської територіальної громади
на 2024-2026 роки

З метою розвитку футболу, забезпечення умов для зміцнення здоров’я громадян, популяризації здорового способу життя та сприяння ефективній реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту на території Дрогобицької територіальної громади, участі команд в обласних, всеукраїнських змаганнях, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від ___________ 2023 № ____), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ______________ 2023 №____), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму розвитку футболу на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2024-2026 роки згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на виконавчого директора Дрогобицької муніципальної футбольної команди «Галичина» (М. Сусюк).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

 Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту