Про затвердження списку та розміру одноразової стипендії для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік

29.05.2024 8174

Про затвердження списку та розміру одноразової стипендії для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про затвердження списку та розміру одноразової
стипендії для провідних спортсменів
Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік

 

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації комісії з питання щодо призначення стипендій провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 24.05.2024), постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ___________ № ____ ) та керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити список та розмір одноразових стипедій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік, що не підлягає індексації протягом року згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування видатків на виконання Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік в межах бюджетних асигнувань на поточний рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту