Про затвердження списку та розміру одноразової грошової премії переможцям місцевого відкритого архітектурного конкурсу для визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського Парку культури та відпочинку на вулиці Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі»

13.05.2024 3555

Про затвердження списку та розміру одноразової грошової премії переможцям місцевого відкритого архітектурного  конкурсу для визначення кращої проектної  пропозиції «Комплексне планування міського  Парку культури та відпочинку на вулиці  Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про затвердження списку та розміру
одноразової грошової премії
переможцям місцевого відкритого архітектурного
конкурсу для визначення кращої проектної
пропозиції «Комплексне планування міського
Парку культури та відпочинку на вулиці
Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі»      

Відповідно до ст. 6. Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 р. №2137 «Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів», рішення Дрогобицької міської ради від 21.12.2023 №2070 «Про затвердження Програми з проведення архітектурних містобудівних конкурсів на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік», рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.01.2024 №27 «Про проведення місцевого відкритого архітектурного конкурсу для визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського Парку культури та відпочинку на вулиці Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі» та затвердження програми конкурсу та складу журі», враховуючи протокол про підсумки місцевого відкритого архітектурного конкурсу для визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського Парку культури та відпочинку на вулиці Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі» від.12.04.2024 №1, керуючись ст.31. Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити список та розмір грошової премії для переможців місцевого відкритого архітектурного конкурсу з визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського Парку культури та відпочинку на вулиці Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі» згідно з додатком.
2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності (М. Оршанська) здійснити виплату грошової премії переможцям місцевого відкритого архітектурного конкурсу з визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського Парку культури та відпочинку на вулиці Трускавецькій та набережної в м. Дрогобичі» згідно з додатком.

3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу містобудування та архітектури І. Петранича.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р. Бейзика.

Міський голова                                                        Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту