Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

08.12.2023 7088

Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження тарифів на платні
соціальні послуги Дрогобицького міського
територіального центру соціального
обслуговування (надання соціальних послуг)

Беручи до уваги Закон України «Про соціальні послуги», постанову Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 р. № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» із змінами, постанову Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р. № 429 «Про затвердження Порядку установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг», постанову Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р. № 428 «Про затвердження Порядку регулювання тарифів на соціальні послуги», наказ Міністерства соціальної політики України від 07.12.2015 р. № 1186 «Про затвердження Методичних рекомендацій розрахунку вартості соціальних послуг», Положення про Дрогобицький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Дрогобицьким міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) від 21.12.2021 р. № 396, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (Протокол № ___ від ____________) та керуючись статтею 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити тарифи на платні соціальні послуги, які надаються Дрогобицьким міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), та ввести в дію з 01.01.2024 року (Додаток 1).
2.Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І. Герман).

 Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту