Графік прийому громадян адміністраторами відділу-центру надання адміністративних послуг в Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центрі) на віддалених робочих місцях, територіальному підрозділі м. Стебник.

12.01.2024 7091

Графік прийому громадян адміністраторами відділу-центру надання адміністративних послуг в Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центрі)  на віддалених робочих місцях,  територіальному підрозділі м. Стебник.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Графік прийому громадян
адміністраторами відділу-центру
надання адміністративних послуг
в Центрі надання адміністративних послуг
міста Дрогобич (ДІЯ Центрі)
на віддалених робочих місцях,
територіальному підрозділі м. Стебник..         

У відповідності до  Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України від 03.11.2020 №943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», рішення Дрогобицької міської ради від ___________ №_______ «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центр)», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_______від ____________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Встановити з 01.03.2024 графік прийому громадян адміністраторами відділу-центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на віддалених робочих місцях, територіальному підрозділі м. Стебник та в Центрі надання адміністративних послуг м. Дрогобич (ДІЯ Центр) згідно з додатком № 1-18.
2. Вважати розпорядження міського голови від 15.09.2023 № 554-р «Графік прийому громадян адміністраторами відділу-центру надання адміністративних послуг  на віддалених робочих місцях, територіальному підрозділі м. Стебник та в Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобич » таким, що втратило чинність.

3. Для забезпечення роботи Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру), територіального підрозділу міста Стебник та віддалених робочих місць, начальнику відділу-центру надання адміністративних послуг (О. Тішина) розробляти графіки роботи працівників з урахуванням норм відпрацювання робочого часу та графіків прийому громадян в Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центрі), територіальному підрозділі міста Стебник та віддалених робочих місць.
3. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

  Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту