Про затвердження Етичний кодекс посадових осіб виконавчих органів Дрогобицької міської ради

06.08.2018 531

Про затвердження Етичний кодекс посадових осіб виконавчих органів  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________________№____

Про затвердження Етичний кодекс
посадових осіб виконавчих органів
Дрогобицької міської ради

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування» , «Про засади за-побігання і протидії корупції», «Про правила етичної поведінки», з метою підвищення рівня довіри громадян до виконавчих органів Дрогобицької міської ради, забезпечення прозорості та відкритості в їх роботі, протидії корупції, закріплення норм професійної етики посадових осіб місцевого са-моврядування, керуючись ст.40, 52 Закону України „Про місцеве самовря-дування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Етичний кодекс посадових осіб виконавчих органів Дрогобицької міської ради (далі – Етичний кодекс) згідно з додатком.
2. Сектору прес-служби організаційного відділу Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради оприлюднити Етичний кодекс на сайті міста та в засобах масової інформації.
3. Відповідальний за виконання даного рішення покласти на заступни-ка міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого спра-вами виконкому В.Коцюбу.
4. Контоль за виконанням даного рішення покласти на міського голо-ву.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту