Про затвердження Концепції модернізації та сприяння діяльності Центру надання адміністративних послуг в місті Дрогобичі

22.06.2020 1482

Про затвердження Концепції  модернізації  та сприяння діяльності Центру надання  адміністративних послуг в  місті Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №________

Про затвердження Концепції модернізації
та сприяння діяльності Центру надання
адміністративних послуг в місті Дрогобичі

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», з метою розвитку Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича, а також створення належних умов для надання мешканцям незалежно від статі, віку та фізичних можливостей необхідних адміністративних послуг в зручний та доступні способи, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань
депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_____від _________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Концепцію модернізації та сприяння діяльності Центру надання адміністративних послуг в місті Дрогобичі згідно з додатком до цього рішення.
2. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту