Про затвердження Положення та складу комісії з розгляду питань щодо звільнення від плати за надання соціальних послуг та надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати Дрогобицьким міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

10.12.2021 2873

Про затвердження Положення та складу  комісії з розгляду питань щодо звільнення  від плати за надання соціальних послуг   та надання соціальних послуг із встановленням  диференційованої плати Дрогобицьким міським  територіальним центром соціального обслуговування  (надання соціальних послуг)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про затвердження Положення та складу
комісії з розгляду питань щодо звільнення
від плати за надання соціальних послуг
та надання соціальних послуг із встановленням
диференційованої плати Дрогобицьким міським
територіальним центром соціального обслуговування
(надання соціальних послуг)

З метою збільшення надання соціальних послуг населенню, що потребує соціальної допомоги, забезпечення ефективної роботи серед населення щодо соціального захисту, керуючись пп. 2 пункту «б» частини 1 ст. 34 та п. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про Дрогобицький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Переліку соціальних послуг, умови та порядок їх надання структурними підрозділами територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Затвердити Положення про роботу комісії з питань звільнення від плати за надання соціальних послуг та надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати Дрогобицьким міським територіальним центром згідно з додатком.
2. Створити комісію з питань звільнення від плати за надання соціальних послуг та надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати Дрогобицьким міським територіальним центром в складі:
– А. Ковча – заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань виконкому Дрогобицької міської ради, голови комісії.
– І. Терлецького – начальника управління соціального захисту населення виконкому Дрогобицької міської ради, заступника голови комісії.
– Г. Лаб’як – заступника начальника управління соціального захисту населення виконкому Дрогобицької міської ради, секретаря.
Членів комісії:
– М. Лютик – директора Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
– О. Савран – начальника фінансового управління Дрогобицької міської ради.
-А. Швацького – начальника відділу правового забезпечення Дрогобицької міської ради.
-М. Чушак – завідувача відділення соціальної допомоги вдома Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту