Про затвердження Порядку надання поворотної фінансової допомоги КП «Служба муніципального управління» ДМР на 2024 рік

05.03.2024 7598

Про затвердження Порядку  надання поворотної фінансової   допомоги  КП «Служба муніципального  управління» ДМР на 2024 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Порядку
надання поворотної фінансової
допомоги КП «Служба муніципального
управління» ДМР на 2024 рік   

З метою забезпечення стабілізації фінансового стану Комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради для належного та якісного виконання робіт з утримання та поточного ремонту об’єктів благоустрою Дрогобицької МТГ, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________ 2024 року №_____«Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово- комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол №___ від _______ р.), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ______ р.), а керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати поворотну фінансову допомогу Комунальному підприємству «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради у розмірі 4000,0 тис. грн. (Чотири мільйони гривень).
2. Затвердити Порядок надання поворотної фінансової допомоги КП «Служба муніципального управління» ДМР на 2024 рік (згідно додатком 1).
3.Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування
поворотної допомоги у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства.
4.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (А. Паутинка).
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (Р.Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту