Про затвердження посадового складу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру).

12.01.2024 7110

Про затвердження посадового складу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру).

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження посадового
складу Центру надання адміністративних
послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру). .         

Керуючись  законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», відповідно до положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центр), затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради  від _________ № _________ «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центр)», з метою покращення якості надання адміністративних послуг та наближення їх до населення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №____________від ____________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити посадовий склад Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича як постійно діючого робочого органу згідно з додатком  до цього рішення.
1.1. Рішення Дрогобицької міської ради від 20.08.2020 №2545 «Про затвердження посадового складу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича» вважати таким, що втратило чинність.
2. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

  Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту