Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу КП «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області у 2024 році»

24.01.2024 7172

Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу КП «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області у 2024 році»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Програми
«Внески до статутного капіталу
КП «Екран-Сервіс» Дрогобицької
міської ради Львівської області у 2024 році».        

Для забезпечення статутної діяльності комунального підприємства КП «Екран-Сервіс», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № ___ від __.__.20__ року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від __.__.20__ року), та керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Внески до статутного капіталу КП «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області у 2024 році» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217670 «Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту