Про затвердження Програми реновації житлового фонду Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки

12.04.2021 2650

Про затвердження Програми  реновації   житлового фонду Дрогобицької міської   територіальної громади на 2021 – 2025 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ 2021 року № _____

Про затвердження Програми реновації
житлового фонду Дрогобицької міської
територіальної громади на 2021 – 2025 роки

З метою вирішення питань громадян, які проживають у будинках (житлових приміщеннях), що не відповідають діючим санітарно-технічним вимогам і є непридатними для проживання або аварійними, для здійснення заходів щодо проведення комплексного відновлення та реконструкції непридатного для проживання житлового фонду, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ___________2021 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол №__ від ________ 2021 р), та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму реновації житлового фонду Дрогобицької міської територіальної громади 2021-2025 роки згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства, на її виконання, по КПКВК 1217310 (Будівництво об’єктів житлово-комунального господарства).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р.Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту