Про затвердження Програми співфінансування поточного середнього ремонту дорожнього покриття по вул. Проектована -2 (М-7) відповідно до генплану ( від МПП Газтехсервіс (вул. Самбірська,83/1) до ТзОВ « Тандем» ( вул. Самбірська,87)) в м. Дрогобич Львівської області на 2021 рік.

22.07.2021 3336

Про затвердження Програми  співфінансування поточного середнього ремонту  дорожнього покриття по вул. Проектована -2 (М-7)  відповідно до генплану ( від МПП Газтехсервіс (вул.  Самбірська,83/1) до ТзОВ « Тандем» ( вул. Самбірська,87)) в м. Дрогобич Львівської області  на  2021  рік.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
співфінансування поточного середнього ремонту
 дорожнього покриття по вул. Проектована -2 (М-7)
 відповідно до генплану ( від МПП Газтехсервіс (вул.
 Самбірська,83/1) до ТзОВ « Тандем» ( вул. Самбірська,87))
в м. Дрогобич Львівської області  на  2021  рік.

З метою поліпшення комфорту пересування дрогобичан дорогою на вул. Проектована-2, шляхом проведення поточного середнього ремонту на умовах спів фінансування, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 24 грудня 2020 року № 21 «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № _____від _________ 2021 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №_____від _________ 2021 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму співфінансування поточного середнього ремонту дорожнього покриття по вул. Проектована -2 (М -7) відповідно до генплану ( від МПП Газтехсервіс (вул. Самбірська,83/1) до ТзОВ « Тандем» ( вул. Самбірська,87) ) в м. Дрогобич Львівської області на 2021 р. згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217461 « Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій
(Р. Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту