Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції статуту комунального підприємства «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області

24.01.2024 7176

Про збільшення статутного капіталу та  затвердження нової редакції статуту  комунального підприємства «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про збільшення статутного капіталу та
затвердження нової редакції статуту
комунального підприємства «Екран-Сервіс»
Дрогобицької міської ради Львівської області       

З метою забезпечення розвитку господарської діяльності підприємства, враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від _______ 2024р.) та з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол №___ від ______ 2024р.), керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Збільшити статутний капітал комунального підприємства «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області на суму 6 500 000,00 грн. (Шість мільйонів п’ятсот тисяч гривень 00 копійок) та визначити сформований статутний капітал підприємства у розмірі 6 501 000,00 грн. (Шість мільйонів п’ятсот одна тисяча гривень 00 копійок), з них: за рахунок раніше внесеного капіталу у сумі 1 000,00 грн. та коштів для поповнення статутного капіталу у сумі 6 500 000,00 грн.
2. Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області та затвердити Статут комунального підприємства «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції, з урахуванням змін (додається).
3. Уповноважити директора КП «Екран-Сервіс» О.Томашенко подати документи для державної реєстрації нової редакції Статуту комунального підприємства «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради Львівської області.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту