Про надання дозволу на безкоштовну передачу нежитлових будівель та інших матеріальних цінностей

09.05.2022 4897

Про надання дозволу на   безкоштовну передачу нежитлових будівель   та інших матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

 Про надання дозволу на 
 безкоштовну передачу нежитлових будівель
 та інших матеріальних цінностей

Розглянувши звернення начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, старости сіл Новошичі, Бистриця, Биків, Глинне, Брониця, Долішній Лужок, Ортиничі, директора КП «Комунальник» Дрогобицької міської ради, з метою ефективного використання будівель та інших матеріальних цінностей, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протоколи № 23 від 23.02.2022 року, № 25 від 06.05.2022 року), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 742,2 м. кв. з балансу управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради згідно з додатком №1.
1.1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 742,2 м. кв.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 131 та матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради згідно з додатком №2.
2.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 131 та матеріальних цінностей.
3. Надати дозвіл КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу легкового автомобіля ГАЗ-3110 «Волга» з балансу КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на баланс КП «Комунальник» Дрогобицької міської ради.
3.1. КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі легкового автомобіля ГАЗ-3110 «Волга».
4. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту