Про створення закладу позашкільної освіти Центр дітей, юнацтва та молоді «Молодіжний простір Дрогобича» Дрогобицької міської ради

12.03.2020 1589

Про створення закладу позашкільної освіти Центр дітей, юнацтва та молоді «Молодіжний простір Дрогобича» Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________________ № ______

Про створення закладу
позашкільної освіти
Центр дітей, юнацтва та молоді
«Молодіжний простір Дрогобича»
Дрогобицької міської ради

З метою створення у Дрогобичі сприятливих умов для розвитку і самореалізації учнів та молоді, формування їх громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості, враховуючи відповідно до ст. 14, 18 Закону України «Про освіту», Закону України «Про позашкільну освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 р. № 433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад», Постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності», Постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2017 р. № 1014 «Про затвердження типових положень про молодіжний центр та про експертну раду при молодіжному центрі», враховуючи протокол постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення від ___.___.2020 № ___, протокол постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради, від ___.___.2020 № ___, протокол постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу, від ___.___.2020 № ___, протокол постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій, від ___.___.2020 № ___, керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26, і ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Створити заклад позашкільної освіти Центр дітей, юнацтва та молоді «Молодіжний простір Дрогобича» Дрогобицької міської ради.
2. Затвердити Статут закладу позашкільної освіти Центру дітей, юнацтва та молоді «Молодіжний простір Дрогобича» Дрогобицької міської ради (Додаток 1).
3. Затвердити Положення про експертну раду при Центрі дітей, юнацтва та молоді «Молодіжний простір Дрогобича» Дрогобицької міської ради (Додаток 2).
4. Уповноважити засновника здійснити реєстраційні дії, необхідні для проведення державної реєстрації Центру дітей, юнацтва та молоді «Молодіжний простір Дрогобича» Дрогобицької міської ради у встановленому чинним законодавством порядку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О. Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту