№ 121 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про утворення комісії з формування рейтингової черги кандидатів для участі в Програмі часткової компенсації відсоткової ставки банкам за кредитами, наданими молодим сім’ям на придбання житла за рахунок бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік”

20.04.2021 1483

№ 121 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про утворення комісії з формування  рейтингової черги кандидатів для участі в Програмі часткової компенсації відсоткової ставки банкам за кредитами, наданими  молодим сім’ям на придбання житла за рахунок  бюджету Дрогобицької міської територіальної  громади на 2021 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 20.04.2021 № 121

Про утворення комісії з формування
рейтингової черги кандидатів для участі
в Програмі часткової компенсації відсоткової
ставки банкам за кредитами, наданими
молодим сім’ям на придбання житла за рахунок
бюджету Дрогобицької міської територіальної
громади на 2021 рік

З метою ефективного та прозорого використання коштів бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, керуючись Програмою часткової компенсації відсоткової ставки банкам за кредитами, наданими молодим сім’ям на придбання житла за рахунок бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради ІІІ сесії восьмого скликання від 12.03.2021 № 211, пп. 1 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Утворити комісію з формування рейтингової черги кандидатів для участі в Програмі часткової компенсації відсоткової ставки банкам за кредитами, наданими молодим сім’ям на придбання житла за рахунок бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік (надалі – Комісія) згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про Комісію згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту