№ 1297 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми розвитку спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці у місті Дрогобичі на 2018 – 2025 роки“

05.07.2018 353

№ 1297 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми  розвитку спортивної акробатики  та стрибків на акробатичній доріжці у місті Дрогобичі на 2018 – 2025 роки“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 05.07.2018 року № 1297

Про затвердження Програми
розвитку спортивної акробатики
та стрибків на акробатичній доріжці
у місті Дрогобичі на 2018 – 2025 роки

З метою розробки динамічної системи розвитку спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці у місті, яка покликана стимулювати інтенсивний подальший розвиток і адаптацію спортивного середовища до нових соціально-економічних умов і сприяти досягненню високих спортивних результатів у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, зміцнення здоров’я населення, підвищення рівня його фізичного та духовного розвитку, формування здорового способу життя, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № від ____), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму розвитку спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці у місті Дрогобичі на 2018 – 2025 роки, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) виділити кошти на реалізацію програми на 2018 рік за рахунок перевиконання дохідної частини міського бюджету за умови дотримання вимог Бюджетного кодексу.
3. Виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань (В.Качмар).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту