№ 1923 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження положення про відділ охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради в новій редакції“

12.09.2019 613

№ 1923 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження положення про відділ охорони здоров’я  виконавчих органів Дрогобицької міської ради в новій редакції“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
55 сесія сьоме скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.09. 2019 року № 1923

Про затвердження положення
про відділ охорони здоров’я
виконавчих органів Дрогобицької
міської ради в новій редакції

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з метою реалізації завдань місцевого самоврядування в сфері охорони здоров’я у відповідності до положень чинного законодавства, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 70 від 06.09.2019), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 51 від 06.09.2019), відповідно до ст.26, ч.4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити положення про відділ охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
2. Вважати таким, що втратило чинність, положення про відділ охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, затверджене ухвалою Дрогобицької міської ради №52 від 26.09.2002 р.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради Чубу В.І.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк) та на голову постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту