№ 2138 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу котельні та котельного обладнання з балансу відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради“

18.01.2024 5452

№ 2138 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу котельні та котельного обладнання з балансу  відділу освіти виконавчих органів  Дрогобицької міської ради на баланс комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2138

 

Про передачу
котельні та котельного обладнання
з балансу відділу освіти виконавчих органів
Дрогобицької міської ради
на баланс комунального підприємства
«Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради

Враховуючи клопотання директора Долішньолужецької гімназії Дрогобицької міської ради, з метою забезпечення якісного та належного обслуговування і експлуатації котельні та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 63 від 16.01.2024р.), беручи до уваги пп.197.1.16 п.197.1 ст. 197 Податкового кодексу України, керуючись пп. 31 ч.1 ст. 26 та ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Передати безкоштовно з балансу відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР котельню з обладнанням за адресою: с. Долішній Лужок, вул. Л.України,132 згідно з акту прийому-передачі (додаток №1).
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з передачі котельні з котельним обладнання та провести передачу відповідно до чинного законодавства (додаток №2).
3. Виконання цього рішення доручити т.в.о. директору комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (В. Дзерину).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту