№ 283 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір кандидатів на посади Директора – головного лікаря комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дроогобича та Стебника”

17.11.2016 438

№ 283 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір  кандидатів на посади Директора – головного лікаря  комунального некомерційного підприємства закладів  охорони здоров’я м.м. Дроогобича та Стебника”

ДРОГОБИЦЬ КА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.11. 2016 № 283

Про затвердження Положення про конкурсний відбір
кандидатів на посади Директора – головного лікаря
комунального некомерційного підприємства закладів
охорони здоров’я м.м. Дроогобича та Стебника

З метою вдосконалення порядку відбору та призначення кандидатів на посади керівників підприємств, установ і організацій, що належать до комунальної власності, відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 02.02.2011 № 49 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики», від 29.03.2002 № 117 « Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 78 «Охорона здоров’я», керуючись п.б ст.29 та ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Затвердити Положення про конкурсний відбір кандидатів на посаду Директора – головного лікаря комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 1.
2. Затвердити персональний склад конкурсної комісії по відбору кандидатів на посаду Директора – головного лікаря комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 2.
3. Відділу кадрів виконкому Дрогобицької міської ради (Н.Паращак) вжити заходів щодо розроблення білетів на конкурс на заміщення вакантної посади Директора – головного лікаря комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та затвердити їх розпорядженням міського голови.
4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту