№ 353 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників комунальних комерційних підприємств, засновником яких є Дрогобицька міська рада”

15.10.2021 2042

№ 353 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про  конкурсний відбір кандидатур на посади керівників комунальних комерційних підприємств, засновником яких є Дрогобицька міська рада”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.10.2021 №353

Про затвердження Положення про
конкурсний відбір кандидатур на посади
керівників комунальних комерційних підприємств,
засновником яких є Дрогобицька міська рада

З метою впорядкування питання визначення кандидатур на посади керівників комунальних комерційних підприємств, засновником яких є Дрогобицька міська рада, керуючись ст. 51, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Затвердити Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників комунальних комерційних підприємств, засновником яких є Дрогобицька міська рада, що додається.
2. Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників комунальних комерційних підприємств, засновником яких є Дрогобицька міська рада вступає в дію з 01.01.2022 року.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту