№ 402 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення «Про оренду земельних ділянок на території, на яку поширюється повноваження Дрогобицької міської ради та порядок встановлення розмірів орендної плати за землю»”

27.05.2021 2058

№ 402 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення  «Про оренду земельних ділянок  на території, на яку поширюється  повноваження Дрогобицької  міської ради  та порядок   встановлення розмірів  орендної плати за землю»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.05.2021р. № 402

Про затвердження Положення
«Про оренду земельних ділянок
на території, на яку поширюється
повноваження Дрогобицької
міської ради та порядок
встановлення розмірів
орендної плати за землю»

З метою посилення контролю за використанням земель, створення єдиних організаційно-правових та економічних засад визначення розмірів орендної плати за земельні ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від № 20 від 21.04.2021р.), керуючись статтями 123, 124 Земельного кодексу України, 13 Розділом Податкового кодексу України, Законом України «Про оренду землі» та ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Положення «Про оренду земельних ділянок на території, на яку поширюється повноваження Дрогобицької міської ради та порядок встановлення розмірів орендної плати за землю», згідно з додатком № 1.
2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення від 27 липня 2012 року №703 «Про затвердження «Положення про оренду земельних ділянок у м. Дрогобичі та порядок встановлення розмірів орендної плати за користування земельними ділянками».
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту